Tenke positiv og vis Vildestyrke!

Når en må lene seg til siden for å holde balansen mens regnet skyller ned over deg, da kan det være tungt! Heldigvis har jeg et godt støtteapparat som hele tiden holder motivasjonen oppe, og spesielt en hendelse i går satt smeltet i hodet på meg i dag!

I går møtte jeg Kolbjørn Jektvik fra Marine Harvest, og det var en sterk opplevelse på mange måter. Han syklet nettopp styrkeprøven på i overkant av 16 timer og er en habil syklist. Jeg har selv syklet denne styrkeprøven og kan trygt si at det er en super tid han kom seg i mål på. På den annen side har han også fått oppleve hvordan kreft kan endre hverdagen. For to år siden mistet han datteren Vilde på grunn av kreft. Han nevnte da et uttrykk som de har skapt på Frøya; Vildestyrke. Dette uttrykket satt seg bom fast i hodet mitt, og når det buttet imot i dag var det akkurat det ordet som gikk på repeat mens jeg slet meg i regn og vind på dårlige veier fra Frøya til Trondheim.

Akkurat de dårlige veiene må nok Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen ta seg en nøye titt på, for de er faktisk direkte farlig når en sykler. Været kan en gjøre lite med, men veiene bør fornyes av flere grunner og spesielt med tanke på all den tungtransporten som går ut av øyen med herlig laks og annen sjømat!

6 grader celsius, piskregn og vind gjorde meg kald og gufsen. På Orkanger måtte jeg ha en pause for å få varmen i meg, da hele kroppen skalv av kulde i over 20 minutter! Da var det godt med fleece genseren jeg fikk av Marine Harvest på Ulvan! 😊

tre personer med et spisebord
Julie Bugge i Aquapharma inviterte på Taco

Fremme i Trondheim tok jeg meg en liten tur innom min gode venn Martin Urke og hans samboer Helene. Der var kaffen klar og det var utrolig kjekt å møte de igjen! Videre tok jeg turen til Julie Bugge fra Aqua Pharma som hadde taco, dessert og en varm dusj. Her var også Jon Åge fra samme selskap og Elisabeth fra Elanco. Vi skal sove her i natt før veien går videre til Stjørdal i morgen.

Det var en tung dag i dag, men donasjoner fra Aco Kjemi, Nutrimar og Eidsvaag Kran veide opp og alt i alt en super dag 😊

tre personer foran en bobil
Aco Kjemi as og Eidsvag kran og transportservice as

Aco Kjemi as og Eidsvag kran og transportservice as.