Møte med kreftavdelingen i Trondheim og lunsj hos kreftforeningen

åtte personer poserer med en sykkel
Kreftforeningen i Trondheim

Første besøk var hos kreftavdelingen på st. Olavs hospital hvor vi møtte seksjonsleder Lisbeth Angen. I heisen på vei opp møtte vi en eldre dame som skulle bli lagt inn, og hun hadde hørt om prosjektet vårt. Vi fikk hver vår stor klem, og hun var helt fortvilet over at hun ikke hadde noen penger på seg. Vi for vår del syns det var stort å snakke med ei så positiv og oppegående dame, til tross for at hun er kreftsyk. Det er litt som Dag Otto sa; Dersom en tenker negative tanker, så ødelegger en hodet også. Positive tanker er veien å gå!

Videre besøkte vi Sjømat Norge, AquaGen, Biomar før vi fant veien til kreftforeningen i  Trondheim. Der ble vi servert en deilig lunsj toppet med bamsemums 😊En herlig gjeng på kontoret i Trondheim!

to menn og en sykkel
På besøk hos Aqua Group

Vi hadde et stramt skjema og besøkte kjapt både NRS og Akva Group før vi tok veien til Aqualine på solsiden. Der ble vi svært godt mottatt av Martin Søreide som er teknisk sjef i selskapet. Fra Aqualine fikk jeg drahjelp på sykkel av Jon Åge Aune fra Aquapharma til Stjørdal, og det gikk på stive hjul ettersom vi hadde en avtale om å møte Edvald Boasson Hagen på Hell hotell klokken 14.00. Vi ankom stedet 14.03 og fikk oss et storfint møte med Edvald som er i kanonform og storfavoritt til NM fellesstarten på Søndag. Dessverre kom vi et par dager for tidlig så vi fikk ikke møte Kaggestad eller Dag Otto denne gangen, men vi får ta det igjen i Bergen under sykkel VM.

 

to menn
Hyggelig besøk hos Aqualine

Fra Hell gikk veien på E6 helt til Skogn hvor Jon Åge hadde ordnet middag med foreldrene sine. Her fikk vi kjøttkaker, pølse og poteter. Helt nydelig! I kveld har vi drukket kaffe i godt lag inne hos Kari og ektemannen. Tusen takk for gjestfriheten!

I morgen går veien helt til Flatanger for å møte Løvsnes brødrene! Det blir stas 😃