Om Marel Norge AS

Marel er et globalt selskap med mer enn 4700 medarbeidere på verdensbasis. Vi leverer prosessutstyr for alle faser i fiskeindustrien, ombord og på land til hvitfisk og laks. Marel har alt fra enkeltstående vekter og pakkesystemer til komplette og integrerte produksjonslinjer. Vi er totalleverandør av norsk bearbeidingsutstyr og linjeløsninger til norsk fiskeindustri. Vårt produktsortiment utvides kontinuerlig, slik at vi til enhver tid skal kunne tilby kostnadsbesparende linjeløsninger og stand alone utstyr til bearbeiding av mange typer fisk.
Vår visjon er: «Å være kundens foretrukne leverandør av integrerte systemer, produkter og profesjonelle tjenester til fisk-, kjøtt- og fjærkreindustrien.»
I tett samarbeid med våre kunder har Marel utviklet løsninger for fisk både enkeltstående vekter, fullt integrerte produksjonslinjer og nøkkelferdige systemer, som inkluderer avansert avisning, hodekapping, veiing, gradering, rensing, skinning, beinplukking, porsjonering, slicing, saging, pakking, ising, innfrysing og utstyr for videreforedling. Marel utstyret støttes av Innova, produksjonskontrollsystemet, som gir full kontroll på produksjonen og mulighet for sporing av hver enkelt fisk, både for laks og hvitfisk. Produsentene kan dermed enkelt imøtekomme myndighetenes strenge forskrifter og forbrukernes økende interesse for produkt merking av fisk. Vårt hovedkontor ligger i Lillestrøm. Vi har også kontorer på Averøy (Kristiansund), Ålesund, Harstad og i Tromsø. I tillegg til våre lokale kontorer, har Marel ansatte i Bergen og Trondheim

Ressurser

Nettside marel.no
Video https://vimeo.com/220814240

Ledige stillinger hos Marel Norge AS

Filter by tag: