Havet, menneskene og fremtiden

Der noen vokser opp og speider hvileløst mot månen med et ønske om å utforske verdensrommet har vi stått i fjæra og speidet nysgjerrig utover havet.Det er noe mystisk med havet, denne fremmede verden som vi enda vet så lite om. Vi vet til og med mer om månens overflate enn om havets bunn. Tenk for et potensiale som finnes der ute i det blå.

Det er denne spenningen som driver oss i Yngel. Vi ønsker å fortelle de ærlige historiene om de virkelige menneskene som brenner for Norges havnæringer. Vi ønsker også å jobbe for en bedre framtid med disse næringene. For å få til det skal vi hjelpe bedrifter til å finne de klokeste hodene på en smartere måte og gjøre det enklere for jobbsøkere å finne drømmejobben. Sammen skal vi utnytte havets virkelige potensial, slik at vi alltid kan speide nysgjerrige utover havet. Kanskje sa Henrik Ibsen det best:

«Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet»

Menneskene bak Yngel

Stine Falk-Petersen

Oppvokst i Tromsø og rundt i verden. Har spist utallige forskningsprosjekter fra havet til middag gjennom oppveksten. Studert Fiskerifag ved Universitetet i Tromsø. Tankene flyter best med utsikt mot havet. Glad i fjæra, fjellene og folk.

Vegard Warholm

Oppvokst på Senja, med fiskebankan som nærmeste nabo og nytrekt torsk på middagstallerken. Brenner for at kystbefolkningen i nord skal få realisert postensialet i våre natur- og havressurser. Utdannet master i organisasjonspsykologi ved Universitetet i Tromsø med masteroppgave om hvordan ansattes engasjement påvirker deres kompetanseutvikling. Lang jobberfaring som HR Business Partner i Hurtigurten.