Om Yngel
havet, menneskene og fremtiden

Der noen vokser opp og speider hvileløst mot månen med et ønske om å utforske verdensrommet har vi stått i fjæra og speidet nysgjerrig utover havet.Det er noe mystisk med havet, denne fremmede verden som vi enda vet så lite om. Vi vet til og med mer om månens overflate enn om havets bunn. Tenk for et potensiale som finnes der ute i det blå.

Det er denne spenningen som driver oss i Yngel. Vi ønsker å fortelle de ærlige historiene om de virkelige menneskene som brenner for Norges havnæringer. Vi ønsker også å jobbe for en bedre framtid med disse næringene. For å få til det skal vi hjelpe bedrifter til å finne de klokeste hodene på en smartere måte og gjøre det enklere for jobbsøkere å finne drømmejobben. Sammen skal vi utnytte havets virkelige potensial, slik at vi alltid kan speide nysgjerrige utover havet. Kanskje sa Henrik Ibsen det best:

«Natt og dag, vinter og sommer er den over meg – denne dragende hjemve etter havet»

Menneskene bak Yngel

 

Stine Falk-Petersen
Oppvokst i Tromsø og rundt i verden. Har spist utallige forskningsprosjekter fra havet til middag gjennom oppveksten. Studert Fiskerifag ved Universitetet i Tromsø. Tankene flyter best med utsikt mot havet. Glad i fjæra, fjellene og folk.

Kristoffer Berglund Andreassen
Oppvokst i Lyngen, tett på hav og fjell. Har vært fascinert av fjæra, havet og alt det som lever der så lenge han kan huske. Alltid likt å skru på det som kan skrus på og snekres på alt som kan spikres i. Utdannet fiskehelsebiolog fra Universitetet i Tromsø i 2013 med masteroppgave på lakselus. Lidenskapelig opptatt av jakt, ski og det enkle friluftslivet.

 

Kontakt oss

post@yngel.no